Nu esti logat | login | ajutor
email YM print RSS
AMG pregateste un bodykit pentru Mercedes-Benz E-Class 2010
Un nou pachet AMG va fi valabil pentru noul Mercedes-Benz E-Class 2010. Acesta promite o serie de opţiuni dinamice şi sportive unui automobil care este reprezentat de eleganţă. Iată că cei de la Mercedes s-au gândit şi la cei ce doresc noul model dar care au înclinaţii spre maşini sportive.
 
“Noul pachet sportiv va fi valabil pentru oricare variantă de motorizare inclusă în Clasa E”, afirmă purtătorul de cuvânt al firmei germane în cadrul unei conferinţe de presă.
 
Bodykit-ul conţine o prelungire a spoilerului faţă, prize de aer mari şi praguri laterale. Există  trei tipuri diferite de ţevi de eşapament care vor fi valabile pentru noua maşină: simplă, cu ţevi ovale pentru versiunile în patru cilindri şi dreptunghiulare pentru versiunile cu şase şi opt cilindri .
 
Alte elemente exterioare ce vor fi incluse în acest pachet sunt jante AMG la 18”, cu pneuri 245/40 R18 pentru faţă şi 265/35 R18 spate. Varianta standard a pachetului AMG mai cuprinde discuri de frână perforate, cu etriere argintii ce poartă logoul Mercedes şi suspensii DIRECT CONTROL ce coboară garda la sol cu 15 mm.
 
Pentru interior sunt pregătite scaune faţă sport, piele lucrată manual şi cusături de culoare deschisă ce se poate găsi pe scaune, pe mânerele uşilor şi pe consolă, pedalier sport, schimbător de viteze cu mâner imbracat în piele Nappa şi inserţii cromate. Tot sport este şi noul volan în trei spiţe.
 
Bodykit-ul oferit de AMG va avea preţuri diferite ce vor depinde de versiunea de motorizare aleasă, variind astfel între 2195 euro şi 4016 euro. Pachetul va putea fi achiziţionat începând cu luna martie a acestui an.
 

Galerie Foto

Cuvinte cheie : AMG Mercedes-Benz E-Class 2010 Clasa E bodykit
Data : 2009-01-27

Ultimele stiri
Cautare

Categorie

Ordoneaza dupa
 

Cuvinte cautate