Nu esti logat | login | ajutor
email YM print RSS
Truck-uri tunate
De regulă truck-urile sunt vehicole folosite (cel mai des în America) pentru transportul de bunuri şi diferite materiale. Însă aceşti monştri reprezintă o adevărată pasiune pentru mulţi bărbaţi.
 
În Statele Unite ale Americii, truck-driving-ul este un job foarte popular în rândul bărbaţilor. Ce anume implică acest truck-driving? Pe scurt, monstruleţul pe care îl conduci va deveni cel mai bun prieten al tău şi, totodată, noua ta casă. Acest job implică drumuri de sute de mile fără pit-stop-uri, ce trebuiesc realizate într-un interval de timp limitat - de unde şi adrenalina- zeci de ore nedormite, dar şi o răsplată bine meritata la sfârşitul cursei.

 
Truck-driving-ul este o adevărată pasiune pentru mulţi bărbaţi, transformându-i pe unii în persoane foarte creative determinandu-i sa aplice diferite elemente de tuning pentru a-şi personaliza truck-urile.


 
Pot fi tunate majoritatea componentelor unui truck: roţile, jantele, scaunele (este foarte popular să fie acoperite cu piele), caroseria, etc. Însă a tuna un truck înseamnă că trebuie să fii pregătit să te descotoroseşti de o sumă considerabilă de bani. În cazul truck-urilor siguranata înseamnă cheltuieli peste măsură.
 
Un element de tuning foarte popular este bodypainting-ul truck-ului. Fiecare dintre proprietari ajunge într-un stadiu în care doreşte să îşi personalizeze truck-ul după cracteristicile stilului de drum şi al vieţii sale de trochist.
 
Poţi vedea un adevărat monstru, un dragon în flăcări sau, de ce nu, un iepuraş roz. Viaţa la drum este una cu totul altfel decât cea pe care marea majoritate o ştim şi o trăim zi de zi.


 
 
 
Tuning Truck Show - Funny home videos are a click away

Galerie Foto

Cuvinte cheie : truck tuning tunat
Data : 2009-02-09

Ultimele stiri
Cautare

Categorie

Ordoneaza dupa
 

Cuvinte cautate