Nu esti logat | login | ajutor
email YM print RSS
Specialişti în tuning
Mulţi dintre noi dorim să ne tunam maşina, să o facem arătoasă şi sa ne mândrim cu ea în faţa prietenilor sau fetelor. Dar nu toţi ştim cum exact să facem aceasta, iar când ne apucăm de procesul cu pricina ne trezim că fie ne-am pierdut pe drum sau am dat-o-n bară pe undeva.
 
Pentru a evita o serie de probleme întâlnite pe parcursul unui proces de tuning una dintre cele mai bune soluţii ar fi să apelăm la specialişti.
 
Pentru cei ce se află în dificultatea de a alege o anumită componentă pentru maşina lor, sau pentru cei care doresc să îşi tuneze maşina dar nu ştiu de unde să înceapă va recomandăm să trageţi un ochi pe site-ul firmei HORGUEM TUNING.
 
Această firmă este printre primii iportatori şi producători româneşti de accesorii şi produse auto tuning şi car hi-fi, incluzând în oferta lor produsele mai multor firme de profil din Germania, Italia şi Ungaria, precum şi o gamă largă de elemente fabricate din fibră sticlă. 
 
Serviciul de ultima ora al firmei este Hi-Tech Chrome prin intermediul careia firma se poate ocupa acum şi de cromarea jantelor dumneavoastră precum şi a elementelor din plastic din interiorul şi exteriorul maşinii, culorile disponibile fiind: crom, gold şi bronz. 

Iata cateva elemente de design exterior oferite de HORGUEM TUNING:

Date de contact:
SC HORGUEM SRL
Str. Splaiul Crisanei nr. 13
Bl. B5, ap. 12
Oradea , 3700


Mai multe detalii pe http://horguem.tripod.com
 
În caz că sunteţi interesaţi de ceva mai mult este foarte posibil ca firma DimSport să va satisfacă pretenţiile. DimSport este o firmă specializată în creşterea performanţelor maşinilor prin chiptuning electronic la majoritatea autoturismelor moderne ce folosesc ca standard pentru managementul motorului o unitate centrală numită ECU (electronic central unit).
 
Firma este deja recunoscută pe piaţă în urma serviciilor performante pe care le oferă, având o vechime deja de 5 ani de zile pe piaţa românească.
 
Ce anume reprezintă chiptuning electronic?
 
Chiptuningul înseamnă o optimizare soft a managementului electronic al motorului ce se află într-un calculator ce poartă denumirea de ECU (Electronic Control Unit). Parametrii de functionare ai motorului se află incluşi într-o memorie din ECU. Această memorie poate fi de două tipuri: 
•    memorie ce poate fi scrisă o singură dată (uniscriptibila), ştergerea informaţiilor realizandu-se doar cu raze UV. Acest tip de memorie poarte denumirea de Eprom-ul (Erasable Programmable Read-Only Memory);
•     memorie ce poate fi ştearsă şi rescrisă de mai multe ori şi poartă denumirea de Eeerom (Electrically Erasable Programmable Read-Only Memory).

Serviciile DimSport constau în:
•    reparaţii şi service unităţi centrale ECU
•    kituri de tuning
•    servicii de mecanică şi întreţinere
•    pregătiri electronice şi mecanice pentru maşini de curse 
•    comercializarea şi montarea de alarme auto, instalaţii audio, video şi navigaţie 

Date de contact DimSport:

Sos. Dudesti-Pantelimon, nr. 44, sect. 3, Bucuresti - Romania.
Program de lucru:  Luni - Vineri 10:00 - 19:00* | Telefon: 0751-194.100
Mai multe detalii pe www.dimsport.ro

Cuvinte cheie : HORGUEM TUNING tuned tunat tuning produse auto Hi-Tech Chrome DimSport ECU electronic central unit Eprom Erasable Programmable Read-Only Memory Eeerom Electrically Erasable Programmable Read-Only Memory
Data : 2009-02-04

Ultimele stiri
Cautare

Categorie

Ordoneaza dupa
 

Cuvinte cautate