Nu esti logat | login | ajutor
email YM print RSS
Mercedes 300SL - in curand pe piata
Suntem la doar câteva luni departare de ziua în care Mercedes SL tunat de cei de la Gullwing va fi dezvăluit oficial, dar modelul anilor ’50, pe care este bazat, încă se află la putere! O firmă americană a creat o replică cu caroserie din fibră de sticlă denumită 300SL Panamerica, dar a adus-o la zi la subiectul performanţe.
 
Caroseria retro pare a se inspira în întregime de la modelul vechi, însă sub capotă se află un V8 la 5,5l, acelaşi motor întâlnit la hiper maşina SLR, cu singura diferenţă că acesta are doar 370 CP. Deşi arată ca o maşină veche, cu siguranţă nu se va deplasa aşa, având un sistem de suspensii independente, şi frâne revizuite.
 
La interior, cabina este stilată la trei ace, luxul predominând prin aer condiţionat, scaune acoperite cu piele roşie, jante de 17 inci, precum şi diferite opţiuni de culoare.
 
Încă nu s-a stabilit un preţ specific, dar compania care a revizuit maşina, Gullwing America, a încurajat partenerii să le întindă o mână de ajutor - au nevoie de investiţiile lor pentru a putea duce proiectul la final.
 

Galerie Foto

Cuvinte cheie : Mercedes 300SL Gullwing Mercedes SLR Gullwing America
Data : 2009-04-27

Ultimele stiri
Cautare

Categorie

Ordoneaza dupa
 

Cuvinte cautate