Nu esti logat | login | ajutor
email YM print RSS
Porsche Boxster - un nou facelift si un interior revolutionar
Porsche a dezvăluit noul facelift al modelului Boxster, însă aceasta nu i-a oprit pe ingineri să lucreze la noua maşină care este plănuită să apară pe piaţă în anul 2011.
 
Pozele exclusive făcute de paparazzi dezvăluie interiorul care pare să fie mult mai cuprinzător, similar automobilului cu patru locuri, Panamera. 
 
Noul Boxster va fi mult mai spaţios decât ultimul model, iar dimensiunile roţilor crescute vor oferi mai multă siguranţă de drum şi o mai bună  stabilitate a maşinii.
 
În momentul în care facelift-ul a fost pus în aplicare, cei de la Porsche au ţinut cont de noile reguli de protecţie a pietonilor. Această legislaţie implică, printre altele, mutarea oglinzilor laterale pe uşi, detaliu ce va fi întâlnit şi pe noul model 911, care urmează a fi scos pe piaţă în aceeaşi perioadă cu Boxster.
 
Partea nouă adusă de cei de la Porsche este imbunatatirea aerodinamicii maşinii cu un nou spoiler lateral ce va ajuta la o mai bună tăiere a aerului.
 
Inginerii se vor concentra, de asemenea, pe scăderea masei automobilului,si, pe când motoarele vor părea a rămâne neschimbate în privinţa performanţelor, ei vor adăuga o turbina de supraalimentare preluată de la VW.
 
Cu o capacitate de 2.9 litri motorul de bază dezvoltă 255 CP pentru modelul Boxster şi 265 CP pentru modelul Cayman, oferind o forţă mai mare cu 10 şi respectiv 20 CP, faţă de motoarele precedente. Datorită transmisiei PDK ambele modele Boxster şi Cayman au un consum mediu de sub 10 litri/km, astfel noul motor de 2.9 litri Boxer are un consum de 8.9 litri/100 km, iar motoarele de 3.4 litri combinate cu PDK au un consum de 9,2 litri/100 km.
 
Modelele Boxster şi Cayman sunt construite de Valmet din Finlanda, dar anumite surse afirmă că Porsche a negociat un contract mult mai productiv cu  Magna Steyr din Austria, care ar urma să preia funcţia de management a construcţiei msinilor.

Galerie Foto

Cuvinte cheie : Porsche Boxster facelift Cayman
Data : 2009-01-27

Ultimele stiri
Cautare

Categorie

Ordoneaza dupa
 

Cuvinte cautate