Nu esti logat | login | ajutor
email YM print RSS
Chevrolet Camaro Cabriolet - va aparea pe piata in pofida zvonurilor
Iată şi imagini care dovesesc că Chevrolet Camaro Cabriolet este în testare ceea ce înseamnă că maşina este încă în producţie în pofida zvonurilor care spuneau opusul.
 
Pe deasupra, acest nou model ajută şi la a dovedi că nu numai entuziaştii americani se vor bucura de noul look al maşinii şi de performanţele sale impresionante. Pentru prima data modelul va fi pus la vânzare şi în Marea Britanie.
 
Se zvonea că acest nou model ar fi victima situaţiei economice negative a celor de la GM. Totuşi noile poze care au fost făcute de paparazzi dovdesc că aceste zvonuri nu îşi mai au valoare.
 
Masina se va bucura de doua motorizari, un V6 de 3,6 litri şi 296 CP şi un V8 de 416 CP  la 6,2 litri, combinate cu o cutie manuală cu 6 trepte sau una automată. Camaro foloseşte un sistem de dezactivare a cilindrilor Active Fuel ManagementTM care ajută la realizarea unei economii de combustibil de 30 mpg sau chiar mai mare. Suspensia este independentă pe toate roţile, cu un sistem StabiliTrak ce promite să asigure o ţinută de drum excelentă. Greutatea este repartizată uniform, cu 52% pe puntea faţă, frânarea bolidului de 1700 de kg fiind asigurată de un sistem Brembo.
 
La exterior combinaţia de clasic şi contemporan continuă cu capota lungă caracteristică modelului Camaro şi cu puntea scurtă, optimizată printr-un profil jos pentru îmbunătăţirea aerodinamicii.
 
În interior se combină cabina inspirata din modele aviatice cu tapiţeria portocalie şi indicatoarele cu ace preluate de la originalul model din anii 60.
 
Ambele versiuni Camaro vor fi valabile atât în State cât şi în Marea Britanie şi se aşteaptă să apară în Saloanele Auto în anul 2010.
 

Galerie Foto

Cuvinte cheie : Chevrolet Camaro Cabriolet
Data : 2009-01-20

Ultimele stiri
Cautare

Categorie

Ordoneaza dupa
 

Cuvinte cautate