Nu esti logat | login | ajutor
email YM print RSS
Concept Fascination - noul model Mercedes-Benz Clasa E
În cadrul Salonului Auto care a avut loc în luna octombrie, anul curent, la  Paris, cei de la Mercedes-Benz au prezentat publicului noul concept Fascination, un concept bazat pe designul viitorului coupe care adoptă aproape integral partea frontală a noului E.
 
Dar, recent, ceea ce par a fi nişte poze din studioul Mercedes, au reuşit să se scurgă pe Internet, cu mult înainte de prezentarea oficială a modelului, în cadrul Salonului Auto din Detroit.
 
Punând cap la cap toate informaţiile care s-au strâns până acum pe acest subiect, se poate afirma că noua maşină adoptă un stil mai “ascutit” când vine vorba despre aspectul sau exterior. Farurile rotunde au dispărut, fiind înlocuite cu unele romboidale, care încorporează fibra optică, dându-i maşinii un aer trapezoidal.
 
Se observă, totodată, şi elemente preluate din clasa S, cum ar fi cazul apărătoarelor şi a capotei.

Portbagajul conceptului Fascination este acoperit cu lemn, automobilul având şi o masă de sticlă , ce poate fi rabatată în spate, precum şi un compartiment climatizat.

Noul model clasa E va avea încorporat un motor Diesel Bluetec de 2.2 litri, cu 4 cilindri şi output de 204 CP, cu o injecţie multipunct ce are ca scop reducerea nivelelor de emisie.
 

Galerie Foto

Cuvinte cheie : concept Fascination Mercedes-Benz clasa E
Data : 2008-12-10

Ultimele stiri
Cautare

Categorie

Ordoneaza dupa
 

Cuvinte cautate