Nu esti logat | login | ajutor
email YM print RSS
Honda Insight va aparea pe piata in primavara
 
 Deşi prezentarea oficială era stabilită în cadrul Salonului Auto din Detroit, cei de la Honda au oferit presei poze cu noul model hibrid Honda Insight.
 
 Comparat cu conceptul Insight prezentat în toamnă, modelul ce urmează a fi pus pe piaţă are câteva modificări precum: sistemul de propulsie care are rolul de a ajuta motorul pe benzină la accelerări, pentru a reduce consumul de carburant şi, implicit, emisiile de dioxid de carbon. 
 
 Tehnologia hibridă presupune de asemenea recuperarea şi stocarea în baterii a energiei degajate la frânare, pentru a o folosi în caz de nevoie. Modelele hibride au un sistem start/stop, care opreşte motorul în cazul staţionării la semafor cu piciorul pe frână şi îl porneşte la eliberarea pedalei.
 
 Modelul Insight va fi lansat pe piaţă în primăvara anului 2009. Honda se aşteaptă la un număr de vânzări în jur de 100 000 unităţi în America de Nord - jumătate din numărul de vânzări pe  piaţa globală. Preţul unui Insight va începe de la $18,000, fiind mult mai ieftin decât modelul cu care se află în competiţie, Toyota Prius.
 
 
 

Cuvinte cheie : Honda Insight
Data : 2008-12-08

Ultimele stiri
Cautare

Categorie

Ordoneaza dupa
 

Cuvinte cautate