Nu esti logat | login | ajutor
email YM print RSS
Audi îşi ia vacanţă de Crăciun

Viitorul industriei de automobile este momentan nesigur, şi deşi, ştim că uneori există perioade dure pentru producătorii de maşini, în fiecare zi se pare că aflăm încă puţin despre cât de rău le este în realitate. În momentul în care producătorii de automobile au început să vorbească de scăderile numărului vânzărilor clientii nu au fost suprinsi. Iată că acum este rândul celor de la Audi să facă acest lucru, aceştia anunţând că vacanţa de Crăciun va fi prelungită în cadrul fabricilor germane în pofida  creşterii vânzărilor.

 

“In unele zone de producţie  vom profita de vacanţa de Crăciun pentru a intra cu grijă în anul 2009.”, afirmă Rupert Stadler. Acesta a mai adăugat că performanţele companiei s-au bucurat de o expunere limitată pe piaţa americană care se află acum , însă, în cădere liberă .

 

Spre deosebire de de multe alte companii de maşini din lume Audi a publicat în mod constant câştigurile inregistrate. În octombrie, vânzările globale au crescut până la 7,2% in timp ce vânzările europene crescuseră până la 9,4%, cele din S.U.A., până la 3,9%, iar cele din China s-au ridicat până la 25,1%. Luând în considerare toate aceste detalii am putea afirma că cei de la Audi au o privire pesimistă asupra “sanatatii” industriei în cadrul anului viitor.

 

In timp ce  Porche şi-a extins pauza de Crăciun, există posibilitatea ca si cei de la Volkswagen să îi urmeze, dar anunţul celor de la Audi a fost neaşteptat.


Cuvinte cheie : Audi Craciun automobile
Data : 2008-11-11

Ultimele stiri
Cautare

Categorie

Ordoneaza dupa
 

Cuvinte cautate