Nu esti logat | login | ajutor
email YM print RSS
Force India a încheiat parteneriat cu cei de la Mercedes-Benz

Formula 1! Ferrari! Mercedes-Benz! O combinatie care a devenit realitate. După ce echipa de la Formula 1, Force India a încheiat parteneriatul cu italienii de la Ferrari, aceştia au realizat un nou contract, dar de data aceasta cu cei de la Mercedes-Benz. Acest din urmă contract implică furnizarea motoarelor din sezonul următor, precum şi a cutiilor de viteze, sistemelor hidraulice şi asistenţei monoposturilor de la Force India de către echipa Mclaren .

 

 "Suntem absolut încântaţi de acest acord! Mclaren şi Mercedes-Benz sunt două nume celebre din istoria automobilismului, iar un asemenea parteneriat ne va ajuta să progresăm şi să avem rezultate mai bune în sezonul 2009" a declarat proprietarul echipei Force India, miliardarul indian Vijay Mallya .

 

 Echipa Force India intrată în Formula 1 în anul 2008 nu a obţinut niciun punct în acest campionat. Mallay afirmă în această privinţă că sezonul a fost unul de acomodare, dar se consideră o echipă serioasă care nu a participat la concurs pentru a face act de prezentă. Vom vedea la următoarea ediţie a concursului evoluţia piloţilor echipei Force India, Adrian Sutil (Germania) şi Giancarlo Fisichella (Italia) care s-au situat pe ultimele poziţii.


Cuvinte cheie : Formula 1 Ferrari Mercedes-Benz
Data : 2008-11-11

Ultimele stiri
Cautare

Categorie

Ordoneaza dupa
 

Cuvinte cautate