Nu esti logat | login | ajutor
email YM print RSS
SEAT lanseaza variante noi Ibiza si Leon
Cei de la SEAT sunt puşi pe treabă. Şefii firmei spaniole au anunţat că vor dezvălui variante noi şi mult mai performante ale supermini-ului Ibiza şi hatch-ului Leon în cadrul Salonului Auto din Barcelona ce va avea loc luna viitoare.
 
Noul Ibiza FR va fi propulsată de fie un motor turbo la 1,4 l fie de un TSI supercharged. Motorul va avea 148 CP ceea ce înseamnă ce noul automobil va fi un competitor pe măsură pentru celealte supermini, considerand ca atât economia de combustibil cât şi cea a emisiilor de CO2 au fost îmbunătăţite.
 
Automobilul va fi dotat cu o cutie automata DSG cu 7 viteze, noul SEAT având încorporat un sistem XDS care asigură un mai bun control al roţilor şi frânării. Modelul FR va avea un nou set de jante confecţionate din aliaj cu dimensiuni de 17 inci.
 
În cadrul salonului va fi prezentat şi Leon Cupra. Maşina va fi propulsată de un TSI la 2,0 l cu 238 CP, dar primeşte un nou aspect pentru anul 2009. Exteriorul sportiv va include şi un set de jante de 18 inci confecţionate din aliaj.
 
La interior se vor întâlni finisaje din aluminiu si scaune sportive marcate cu logo-ul Cupra.
 
Ibiza FR va fi prezenta pe piaţa de vânzare din luna septembrie la preţuri începând de la £15,000, pe când Leon va putea fi achiziţionată începând cu luna iulie, costând în jur de £20,000.
 

Galerie Foto

Cuvinte cheie : SEAT Ibiza SEAT Leon salon auto Barcelona Ibiza FR Leona Cupra
Data : 2009-04-22

Ultimele stiri
Cautare

Categorie

Ordoneaza dupa
 

Cuvinte cautate