Nu esti logat | login | ajutor
email YM print RSS
MG revine cu forte noi!
Iată că MG se întoarce cu forţe noi. Deşi este etichetat a fi doar un concept, MG6 va intra pe piaţa de vânzări din China la sfârşitul acestui an, şi la dealer-ul din zona ta în anul 2010.
 
Pentru prima dată din 2001, cei de la MG scot pe piaţă un nou hatch, pe vreme ce proprietarii companiei chinezeşti, Shanghai Automobile Industrial Corporation din Marea Britanie, au ales ţara natală drept loc de a prezenta noua maşină.
 
Noul hatchback sportiv împărtăşeşte elemente componente cu modelul Roewe 550, maşină ce la rândul sau este bazata pe Rover 75. MG6 este mai mic şi mai uşor decât un Roewe 550, iar cu motorul turbo la 1,8 l (probabil cel mai vândut în China), ar trebui să sprinteze de la 0 la 100 km/h în 8,5 secunde înainte de a ajunge la o viteza maximă de 210 km/h.
 
Autovehicolul este propulsat de o versiune puţin revizuită a motorului de bază din seria Rover K, cunoscută şi sub numele de Seria N.
 
Se zvoneste că SAIC se află încă în discuţii cu diferiţi parteneri europeni referitoare la ce motor diesel vor urma să îi aplice maşinii, inclusiv VAG şi General Motors.
 
Anunţul intrării în producţie a MG6 este un pas importat pentru industria chinezească de automobile, deoarece a fost creat special pentru export. Cumpărătorii chinezi sunt foarte conservativi când vine vorba de propriul automobil, preferând peste toate hatchback-urile. Dar MG6 a fost creat şi stilat în Marea Britanie de către ramura engleză a companiei SAIC, care s-a mutat recent din Leamington Spa în Longbridge.
 

Galerie Foto

Cuvinte cheie : MG6 Shanghai Automobile Industrial Corporation Roewe 550 Rover 55 Seria N SAIC VAG General Motors
Data : 2009-04-21

Ultimele stiri
Cautare

Categorie

Ordoneaza dupa
 

Cuvinte cautate