Nu esti logat | login | ajutor
email YM print RSS
Audi Q7 vine cu un nou facelift!
Mai puternic, mai atrăgător - acestea ar fi noile atribute ale celui mai mare SUV creat de Audi. Pe lângă un nou facelift, Audi Q7 primeşte şi un nou motor diesel.
 
Schimbările la exterior includ o grilă nouă a radiatorului frontal care include bare cromatice verticale precum şi un panou de protecţie puternic. Opţionalele includ şi faruri LED din xenon. 
 
În partea dorsală maşina prezintă un panou de protecţie din aluminiu şi faruri LED. De asemenea, pentru Q7 facelift, Audi a pregătit o paletă de culori bogată şi ornamente cromate pentru care clienţii pot opta, aceasta incluzand 4 noi culori ce vor fi valabile odată cu lansarea maşinii pe piaţă, printre care se află şi Teak Brown - culoarea prezentă în imagini. 
 
La interior, maşina cu 7 locuri se bucură de un nou design care include şi margini metalice pentru uşi.
 
Versiunea diesel V8 de 4,2 l TDI are 340 CP şi un consum de 9,9 l/100 de km, faţă de modelul de bază, pentru care Audi anunţă un consum de 11,1 litri/100 km, incluzând un nou sistem de eşapament.
 
Modelele pe benzină vin echipate cu motoare V6, 3,6 l cu 280 CP şi V8, 4,2 l şi 350 de CP.
 
Maşina este ceva mai economică comparativ cu ultimul model Q7 când vine vorba de consumul de combustibil, emisiile de oxid de azot fiind şi ele reduse drastic. Toate motoarele primesc un sistem de recuperare a energiei.
 
Audi Q7 facelift este posibil sa intre pe piaţa europeană în această vară, iar preţurile vor fi anunţate la scurt timp de la lansarea oficială.
 
 

Galerie Foto

Cuvinte cheie : Audi Q7 facelift masina automobil LED xenon
Data : 2009-04-17

Ultimele stiri
Cautare

Categorie

Ordoneaza dupa
 

Cuvinte cautate