Nu esti logat | login | ajutor
email YM print RSS
Mitsubishi Outlander GT
S-a stabilit! Mitsubishi are ca nouă ţintă să schimbe aspectul noului Outlander printr-un facelift dramatic, inspirat din design-ul “jet fighter” al bine-cunoscutului model Lancer.
 
Stabilit să îşi facă debutul pe data de 8 aprilie în cadrul Salonului Auto din New York modelul este descris a fi momentan doar un prototip care este propulsat de un motor V6 cu 3,0 l.
 
Pentru a îmbunătăţi eficienţa combustibilului, modelul va fi dotat cu o serie de tehnologii de ultimă generaţie, incluzând sistemul Idle Neutral Logic, care trece automat cutia de viteze în stare neutră în momentul în care maşina este în standby, deci salvează o cantitate importantă de combustibil.
 
Automobilul se bucură şi de faimoasa tehnologie Mitsubishi de tracţiune pe patru roţi, precum şi o nouă culoare denumită Diamond White.
 
Nu se ştie încă momentul în care modelul îmbunătăţit va fi valabil şi pentru Europa, totuşi s-s stabilit ca noul model să fie scos la vânzare în luna ianuarie a anului 2010, la un preţ ce va porni de la 27.000 euro.
 
 

Galerie Foto

Cuvinte cheie : Mitsubishi Outlander GT salon auto New York Lancer jet fighter
Data : 2009-04-06

Ultimele stiri
Cautare

Categorie

Ordoneaza dupa
 

Cuvinte cautate