Nu esti logat | login | ajutor
email YM print RSS
Renaultsport Megane - primele imagini oficiale
Cei de la Renault au dezvăluit primele imagini oficiale ale mult aşteptatului Renaultsport Megane, model care urmează a fi lansat în cadrul Salonului Auto din Geneva la data de 3 martie.
 
Aceasta este prima confirmare că Renault plănuieşte să răspundă competiţiei Ford Focus RS - şi din imagini se poate vedea că au luat această competiţie în serios.
 
Maşina cu 3 uşi are un design unic, distins prin zona frontala inspirată din noul model de curse Megane Trophy prezentat în septembrie 2008 la Paris.
 
Alte noutăţi estetice faţă de actualul hot-hatch Megane sunt aripile evazate şi anvelopele mai late, precum şi un spoiler spate mai agresiv. Maşina este echipată cu un set de jante din aliaj de 18 inci, cu un sistem Brembo de frânare.
 
Sub capotă întâlnim acelaşi motor la 2,0 l care propulsează şi Megane R26.R. Puterea va rămâne la 230CP, dar cuplul va urca la 309 Nm. De asemenea maşina va avea un sistem de tracţiune automat pe 6 viteze.
 
Se pare că viitorul Renault se va bucura şi de o variantă diesel care va fi propulsată de motorul dCi 180 întâlnit şi la Laguna GT.
 
Maşina va apărea pe piaţă la sfârşitul anului, moment în care se vor stabili şi preţurile oficiale.

Galerie Foto

Cuvinte cheie : Renaultsport Megane hot-hatch Ford Focus RS Megane R26.R Laguna GT Brembo Trophy
Data : 2009-02-19

Ultimele stiri
Cautare

Categorie

Ordoneaza dupa
 

Cuvinte cautate