Nu esti logat | login | ajutor
email YM print RSS
JE Design - VW Scirocco
Tuner-ul JE Design a dezvoltat un program special pentru VW Scirocco, care, încă se mai află în centrul atenţiei celor care fac bani din personalizarea maşinilor la câteva săptămâni după lansare.
 
Acest program include schimbări atât la nivelul stilului cât şi al performanţelor motorului la 2,0 litri. În privinţa stilului cei de la JE Design au adăugat un spoiler frontal, pragurile laterale cu guri de admisie, şi o extensie a spoilerului spate. Acest body kit are stabilit un preţ de 919 euro, iar tunerul poate adăuga uşi cu deschidere pe verticală pentru o sumă de 1549 euro.
 
Motorul TSI la 2,0 litri a “suferit” modificări astfel încât cifrele au crescut la 224 CP la 6000 rpm şi 350 Nm la 3350 rpm. Maşina atinge viteza maximă de 242 km/h şi accelerează de la 0 la 100 km/h în timp de 6,6 secunde. Kitul de performanţă se poate achiziţiona la un preţ de 1249 euro.
 
La exterior întâlnim câteva schimbări cum ar jantele oferite de către cei de la JE Design, ce au dimensiunea de 8×19″ ele find echipate cu cauciucuri 235/35 R19. Preţurile jantelor sunt de 2,810 euro pentru finisaj argintiu, 2,930 euro pentru interior negru cu buza cromată şi de 2,930 euro pentru varianta cu interiorul alb şi buza cromată.
 
Alte îmbunătăţiri pot include o tobă de eşapament nouă din oţel inoxidabil ce include 2 ţevi de eşapament ovale amplasate central. JE Design oferă de asemenea şi coborârea arcurilor, că urmare centrul de greutate fiind coborât cu 30 mm.
 
Pachetul de tuning pentru Scirocco este deja disponibil la toţi dealerii de accesorii Volkswagen.
 

Galerie Foto

Cuvinte cheie : JE Design VW Scirocco Volkswagen tunning
Data : 2009-01-23

Ultimele stiri
Cautare

Categorie

Ordoneaza dupa
 

Cuvinte cautate