Nu esti logat | login | ajutor
email YM print RSS
Tuning pe gustul fiecaruia
Va vom prezenta in acest articol o serie de masini tunate care mai de care mai impresionante prin unicitatea lor.

1. Alien vs BMW?


Iata ca unii oameni pot merge pana la extreme si pot reusi sa nu sa piarda pe drum. Dupa cum se vede BMW-ul de mai jos a avut parte de un tuning complet cand vine vorba de aspectul exterior. Masina arata grozav, impresioneaza prin agresivitate. Insa imagineaza-ti ca te opresti la semafor si langa tine se afla acest "mic monstrulet" - oare te poti abtine din a te speria?2. Cine a spus ca Hummer-ul este numai pentru tipii duri?

Un Hummer roz. Banuiesc ca te-ai gandit la o asemenea varianta cand glumeai cu prietenii. Insa iata ca se poate. Se stie ca fetelor le plac masinile mari si iata ca aceasta nu s-a lasat cu una cu doua si ne-a dovedit ca agresivitatea unui Hummer poate disparea rapid in momentul in care il vopsesti cu roz si ii tunezi interiorul cu material pufos.
3. Este un avion? Nu. Este o pasare?

Nu. Este un Opel tunat de faimoasa companie Blaupunkt - au reusit sa faca ceea ce niciun om nu a reusit sa faca pana acum: un Opel care sa arate ca un adevarat pradator al strazilor.4. Adio Star Trek, salut ... !

Am vrea sa va spunem concret care este baza urmatoarei masini...dar nu putem - partea frontala este de marca BMW Seria 7, bara de protectie apartine BMW M3, usile "foarfeca" sunt, evident, de marca Lamborghini, iar capota si usile spate apartin Toyota Supra.

Rezultatul pare a fi un automobil foarte... interesant.


Cuvinte cheie : tuning masini tunate BMW Hummer Opel Blaupunkt M3 Toyota Supra Lamborghini
Data : 2009-02-17

Ultimele stiri
Cautare

Categorie

Ordoneaza dupa
 

Cuvinte cautate