Nu esti logat | login | ajutor
email YM print RSS
ASI Tetsu GTR - doar in 29 exemplare
Continental GT Speed este primul Bentley care reuşeşte să treacă de bariera celor 300 de km/h. Este o maşină de renume care a impresionat publicul atât prin aspect cât şi prin performanţele atinse.
 
Compania de tuning ASI (“Accuracy. Spirit. Imagination”), s-a hotărât să se ocupe de acest superb Bentley şi a lansat la SEMA modelul Tetsu GTR, varianta modificată a autovehicolului. Maşina este complet schimbată şi dezvoltă 800 CP în urma unui proces de tuning de excepţie.

Automobilul a suferit schimbări ale caroseriei, având acum o lăţime de 2070mm. In partea frontala întâlnim o grilă de aerisire foarte mare ce are pe margini proiectoare LED. Capota din fibră de carbon ascunde capacul motorului fabricat din acelasi material, însă fiind vopsit in auriu.  Fibra de carbon este prezentă, de asemenea, atât pe praguri cât şi pe portbagaj. În partea din spate a maşinii găsim un eleron care completează frumos linia maşinii. Spoiler-ul spate include un difuzor cu prize de aer, evacuarea fiind poziţionată central.

Sistemul de frânare cu 12 pistoane este camuflat de jantele forjate de 22 inci, ele fiind vopsite în negru-gri. Farurile frontale au o tenta întuncata, oferind per ansamblu ideea de maşină agresivă.

În ceea ce priveşte motorul, s-au modificat parametrii ECU-ului, s-au montat turbine mai mari ale turbocompresorului, astfel ca a fost necesar un sistem de răcire avansat pentru a putea face faţă componentelor încinse.

Grafica la exterior este marcată de o serie de flori specifice tradiţiei japoneze, ele fiind răspândite pe caroseria maşinii.

Maşina este o ediţie limitată, fiind puse în productie doar 29 de modele, fiecare client având posibilitatea de a-şi modifica vehicolul în funcţie de kit-urile disponibile şi de preferinte.
 
 

Galerie Foto

Cuvinte cheie : Continental GT Speed Bentley ASI SEMA ECU Tetsu GTR LED
Data : 2009-02-13

Ultimele stiri
Cautare

Categorie

Ordoneaza dupa
 

Cuvinte cautate