Nu esti logat | login | ajutor
Volkswagen Passat

A şasea generaţie se caracterizează printr-un aspect avangardist, cu impact mult mai puternic. Faţa noua Volkswagen Passat, cu radiatorul cromat si noile faruri reprezintă cel mai mare progres de design de la crearea modelului. Silueta atletică şi liniile puternice sunt deja recunoscute în întreaga Europă. Noua tendinţă în design impusă mărcii de la Wolsburg epatează pe şosele şi stârneşte pasiuni.
Stil/Imagine
 
Fie că vei alege modelul Estate cu patru uşi, fie că îl vei alege pe cel cu cinci uşi, Volkswagen Passat este, fără îndoială, o maşină de familie clasică şi cu stil. La prima vedere ai spune că Passatul este rival al Seriei 3 a BMW, dar în realitate lucrurile stau altfel. După dotările pe care le prezintă această maşină, Passatul se apropie în aspect şi condiţii cu modele precum Honda Accord, Vauxhall Insignia şi Mazda 6.
 Interior
 
VW este renumit pentru faptul că foloseşte in design-ul interior numai materiale de calitate, deci Passatul nu va dezamăgi. Elementele situate pe bord sunt foarte bine gândite iar poziţia la volan are suficiente opţiuni de ajustare. Interiorul oferă un spaţiu de 485 litri. În faţă întâlnim frâna electrică care pare puţin inconfortabilă la început, dar după ce te obişnuieşti va deveni indispensabilă. 
Motor/Performanţă
 
Passatul vine cu mai multe variante de motorizare. Astfel, cele care merg pe benzină includ un TSI la 1,8 litri care produce 158 CP, şi un motor mai mic la 1,4 litri.VW este renumit pentru motoarele sale care funcţionează pe motorină, ele fiind fără nici cea mai mică îndoială cele mai bune opţiuni. Motorizarea 2.0 TDI vine în trei variante iar cea la 138 CP este cea mai sensibilă. Varianta pe motorină, BlueMotion poate atinge 227 km/h dar fanii vitezelor mari vor prefera rapidul R36 4MOTION. Cu o cutie de viteze DSG şi o putere ce 296 CP, motorul V6 accelerează de la 0 la 100km/h în doar 5,6 secunde.
Experienţă de drum
 
Passatul nu este o maşină la fel de rapidă cum sunt Ford Mondeo sau Honda Accord. Modelul de familie se bazează pe confort iar sistemul de suspensii bine revizuit oferă o călătorie plăcută. Variantele sport prezintă o amenajare puţin diferită care scad din confort dar oferă mai multă viteză. Variantele diesel oferă satisfacţie în cazul drumurilor lungi.
Securitate/ Mediu
 
În cadrul testelor în caz de accident realizate de cei de la Euro NCAP, Passatul a câştigat cinci stele pentru securitatea pasagerilor, ceea ce este impresionant pentru un model care datează din anul 2005. Variantele diesel sunt cele care emit cel mai puţin consum de CO2. 

Data : 2009-01-22

Pentru a posta, trebuie sa fii logat. Intra in cont
Parerile membrilor
Nu exista pareri ale membrilor.
Cautare rapida

Producatori