Nu esti logat | login | ajutor
Jaguar XF

Stil/Imagine
 
 Există trei opţiuni ca ofertă: Luxury, Premium Luxury şi SV8. Oricare model ai alege dintre acestea trei vei întâlni stilul XF. Grila impozantă, acoperiş suav, umeri puternici şi faruri LED care atrag atenţia ochiului. Roţile maşinii de 17 inch dau impresia că sunt mici , aşa că v-am recomanda să plătiţi un pic mai mult pentru roţile de 19-20 inch.
 

 


 
 Interior/Practic
 
  Interiorul de clasă, cu lemn şi aluminiu în prim-plan, ledurile albastre din zona cadranelor şi schimbatorul de viteze stau mărturie rafinamentului englezesc. În ciuda faptului că ne-am obsinuit deja cu "saşiul din aluminiu care induce o scădere a greutăţii pentru performanţe îmbunătăţite" (implicit pentru XK şi XJ, de exemplu), Jaguar ne trage preşul de sub picioare şi anunţă un şaşiu din oţel de înaltă durabilitate pentru XF.
 

 Motor/Performanţă
 
 Motoarele pentru noul XF, care va intra pe pieţele europene de abia la începutul anului viitor, sunt în număr de patru: 2.7 V6 Turbodiesel/210 CP, 3.0 V6 benzină/240 CP, 4.2 V8 benzină/300 CP şi 4.2 V8 benzină turbo/420 CP. Echipat cu motorul de 4.2 litri turbo, XF ajunge în 5.1 secunde de la 0 la 100 km/h şi are viteza maximă limitată electronic la 250 km/h.
 Experienţa de drum
 
 Deşi foloseşte aceeaşi platformă că şi S-Type, modelul XF este ca o revelaţie la drum. Mulţumită direcţiei sale incisive şi amortizării regulate există puţini rivali care să se potrivească cu fineţea şi sensibilitatea modelului britanic. Maşina oferă un nivel de confort sporit datorită suspensei care absoarbe neregularitatile drumului foarte bine. Pe lângă acestea, maşina are un grad ridicat de insonorizare în aşa fel încât zgomotele să fie reduse la minim.
 
Costuri:
 
La acest capitol trebuie că Jaguar-ul să strălucească pentru a putea "fura" clienţii celor de la BMW, Audi şi Mercedes. Alege motorul Diesel la 2.7litri şi vei avea foarte puţine motive să te plângi. Calitatea uleiului funcţionează pe principiul de a pierde doar 50% din valoarea sa după trei ani. Cumpărătorii care caută să se menţină la un minim de costuri ar trebui să isi potoleasca dorinta în privinţa modelelor care merg pe benzina, în special pentru modelele V8.Cat despre pretul automobilului, acesta ajunge undeva intre £33,900 - £54,900.



 Siguranţă
 

 Nu a fost testat încă de cei de la EuroNCAP, dar Jaguarul ar trebui să fie un automobil sigur, în principiu. Airbag-uri, controlul stabilităţii şi a”bonnet”-ul care sare în cazul unui accident pietonal, sunt toate componente din procedura de siguranţă. Poţi plăti o sumă de bani pentru a-i adăuga şi sistemul Blind, monitorizare pentru presiunea roţilor, precum şi sistemul Parking Aid Pack cu senzori frontali.

Data : 2008-11-18

Pentru a posta, trebuie sa fii logat. Intra in cont
Parerile membrilor
Nu exista pareri ale membrilor.
Cautare rapida

Producatori