Nu esti logat | login | ajutor
Grand Prix - Sebastian Vettel termina pe locul I
Postat de admin

Săptămâna trecută a avut loc un alt grand prix, de data aceasta în China. Asul germanilor, Sebastian Vettel a fost cel care a ocupat locul întâi pentru prima data în cariera sa, terminând înaintea coechipierului sau, Mark Webber.
 
Însă britanicul Jenson Button apare încă pe grila de marcaj, ocupând locul al treilea pe podium, după ce a pornit pe locul cinci la start.
 
Deoarece vremea a fost ploioasă în decursul cursei, participanţii au fost forţaţi să petreacă primele opt ture în zonele de securitate. Totuşi, odată porniţi, Vettel şi Webber au ţinut un pas rapid şi în decursul a patru ture deja câştigaseră 10 secunde avantaj faţă de the Brawn Gp al Button şi Barrichello.
 
Duo-ul Red Bull au reuşit să îşi menţină avantajul până la sfârşitul cursei.
 
O performanţă pozitivă au avut-o şi cei de la Mclaren, ambele maşini reprezentative ajungând la timp să ocupe locurile finale ale podiumului. Lewis Hamilton a terminat cursa al şaselea după ce s-a rotit de cinci ori pe traseu, iar coechipierul sau Heikki Kovalainen, a preferat să meargă mai sigur, ocupând locul al cincilea al podiumului.
 
În această cursă, însă, reprezentanţii Ferrari au fost ghinionişti si nu au marcat nici de această dată nici un punct. O problemă mecanică l-a forţat pe Felipe Massa să părăsească cursa, pe când Kimi Raikonnen a reuşit să ocupe doar locul al zecelea. Aceste performanţe sunt cele mai negative ale celor de la Ferrari de când au dat-o în bară în 1981.
 
Chiar şi Force India a avut un week-end neplăcut. Adrian Sutil a fost reprezentantul echipei pentru prima dată, dar s-a prăbuşit de pe locul al şaptelea intr-un accident, rămânându-i inca multe ture de parcurs.
 
Însă cel care nu a dezamăgit este Sebastian Vettel. “Este pur şi simplu fantasctic”, a afirmat acesta. “Faptul că am câştigat o a doua cursă  după victoria de la Torro Rosso şi acum pentru Red Bull este fantastic. Sunt foarte fericit şi sper să putem să mergem pe această direcţie în continuare.”
 
Acum echipele au doar câteva zile de pregătiri înainte de următoarea cursă în Bahrain care va avea loc la data de 26 aprilie.


Cuvinte cheie : Sebastian Vettel Grand Prix Mark Webber Brawn Gp Button Barrichello Red Bull Mclaren Lewis Hamilton Heikki Kovalainen Ferrari Felipe Massa Kimi Raikonne Force India Adrian Sutil Torro Rosso Bahrain
Data : 2009-04-21
masini second-hand Comentarii (0)
Pentru a posta comentarii trebuie sa fii logat. Intra in cont
masini second-hand Ultimele articole