Nu esti logat | login | ajutor
Mini Crossman - aproape gata sa viziteze showroom-urile
Postat de admin

Iată dovezi că noul MINI o ia din loc. Paparazzi au găsit din nou o cale să facă rost de imagini senzaţionale, de data aceasta oferind informaţii abia luate de pe plită despre test drive-urile noului MINI Crossman din Germania.
 
Setat în aşa fel încât să fie dotat cu o mulţime de detalii interesante şi ajutătoare, noul MINI Crossman promite totodată să ducă mai departe povestea companiei britanice pe tărâmurile primului SUV cu 5 locuri al companiei.
 
Se zvoneşte că transmisiile 4x4 ale micuţului îi vor oferi abilităţi impresionante offroad precum şi o uşurinţă în manevrabilitate.
 
Noul 4x4 este adresat cumpărătorilor care cer practicabilitate, dar nu doresc să compromită performanţa şi confortul.
 
Maşina va avea parte şi de o versiune cu tractiune faţă oferind acelaşi sistem de suspensii dar o economie mai bună de combustibil la un preţ mai mic.
 
La exterior maşina şi-a păstrat ideea oroginala prezentată de originalul concept MINI 4x4 - ceea ce înseamnă 4 uşi largi, o cabină încăpătoare şi 5 locuri.
 
Pe vreme ce detaliile referitoare la motorizări nu au fost încă dezvăluite, se aşteaptă totuşi ca noul SUV să fie propulsat de o gamă de motoare între cel diesel la 1,4 l şi cel pe benzină la 1,6 l. Preţurile vor fi confirmate în momentul în care maşina va fi scoasă pe piaţă în primăvara anului viitor.
 

Cuvinte cheie : Mini Crossman SUV 4x4
Data : 2009-04-07
masini second-hand Comentarii (0)
Pentru a posta comentarii trebuie sa fii logat. Intra in cont
masini second-hand Ultimele articole