Nu esti logat | login | ajutor
Tesla dezvaluie Modelul S!
Postat de admin

Draperiile jos! Tesla dezvăluie noul model S - maşina electrică care funcţionează pe baterie litiu-ion precum şi roadster-ul Elite.
 
Modelul a fost dezvăluit astăzi în cadrul bazei companiei din Los Angeles, fiind a doua maşină electrică din acesta gamă.
 
Precum se observă din imagini, modelul S a preluat câteva elemente de design de la XF, având formele unui coupe cu patru uşi, dar spre deosebire de acesta, Tesla S vine cu un acoperiş din sticlă cu protecţie solară.
 
La interior, vom întâlni cinci locuri pentru pasageri şi un plus de alte două locuri pentru copii poziţionate în spatele banchetei din spate. Bordul este prevăzut cu un touchscreen imens situat în centrul consolei, prin intermediul căruia maşina poate fi controlată. Acest sistem include chiar şi conexiune la Internet.
 
Precum şi roadster-ul, modelul S este dotat cu o baterie din litiu-ion şi cu un motor electric care propulsează roţile spate. Cantarind aproximativ 1700 kg maşina accelerează de la 0 la 100km/h în 5,5 secunde atingând o viteză maximă de 210 km/h.
 
Clienţii vor avea opţiunea de a alege din trei pachete opţionale de baterii - cu limită de 258 km, de 370 km sau de 483 km. Cei de la Tesla afirmă că bateria poate fi încărcată în aproximativ 45 minute.
 

Cuvinte cheie : Tesla S Tesla Elite Tesla XF
Data : 2009-03-30
masini second-hand Comentarii (0)
Pentru a posta comentarii trebuie sa fii logat. Intra in cont
masini second-hand Ultimele articole