Nu esti logat | login | ajutor
Hyundai BLUE-WILL hybrid Concept - prezentare oficiala la Seoul
Postat de admin

Hyundai pregăteşte un concept hybrid avansat - Blue-Will - pentru a-l prezenta în cadrul Salonului Auto din Seoul, care va începe la data de 2 aprilie.

Când vine vorba despre acest hybrid nu se pune în discuţie doar design-ul care îţi taie respiraţia ci şi bateria electrică cu plug-in care, în teorie, ar trebui să genereze o cantitate infimă de emisii CO2 şi o economie de combustibil de până la 100mpg.

Conceptul va fi propulsat de un motor pe benzină cu injecţie directă de1,6 l, care este activat doar pentru a oferi un plus de putere bateriilor din litiu Ion Polymer atunci când rămân fără energie. Roţile vor fi puse în mişcare de un motor de 134 CP care va fi situat aproape central, sub scaunele din spate.

Însă maşina nu se opreşte din a impresiona aici. Menţionam la începutul articolului că vehicolul este un hybrid eco avansat deoarece, pe lângă emisiile reduse de CO2, automobilul urmează a fi confecţionat din materiale reciclabile. Astfel că blocurile optice ale maşinii vor fi confecţionate din sticla reciclate, iar elementele de interior precum şi masca motorului vor fi confecţionate din plastic biodegradabil. Panourile solare de pe acoperişul maşinii vor ajuta la îmbunătăţirea eficientei, generând energie suplimentară pentru baterii.

Nu există încă planuri care să specifice intrarea conceptului în producţie prea curând, dar este de aşteptat ca acest concept să fie luat în considerare în următorii ani.
 
 

Cuvinte cheie : Seoul Hyundai BLUE-WILL hybrid Concept Ion Polymer salon auto
Data : 2009-03-26
masini second-hand Comentarii (0)
Pentru a posta comentarii trebuie sa fii logat. Intra in cont
masini second-hand Ultimele articole