Nu esti logat | login | ajutor
Mazda 1 - surprins de paparazzi
Postat de admin

Paparazzi au reuşit din nou să facă rost de imagini exclusive, dar de data aceasta au prins în flagrant noul Mazda 1, model pe care compania se pare că îl pregăteşte de lansare.
 
Bazat pe conceptul Kiyora prezentat în 2008 în cadrul Salonului Auto din Paris, maşina inovativă este stabilită să fie lansată pe piaţă în anul 2011.
 
Deşi este bazată pe un "2”, această maşină tester are un ampatament mai mic precum şi faruri cu forme diferite de cele intalnaite la modelele de până acum. Totodată observăm că uşile spate par a fi mai scurte decât cele cu care ne obişnuisem. 
 
Sub capotă întâlnim un motor pe benzină cu injecţii directe la 1,3 l care este echipat cu un Smart Idle Stop System (SISS) ce are proprietatea de a-l închide sau de a-l restarta în funcţie de situaţie.
 
Mazda 1 va avea printre dotări şi o cutie automată cu şase viteze. Emisiile de CO2 sunt reduse la 90g/km sau chiar mai puţin. 
 
Să sperăm că acest model va intra în producţie, iar după aparenţe putem specula că maşina va fi prezentată oficial în cadrul Salonului Auto din Frankfurt.
 

Cuvinte cheie : Mazda 1 Smart Idle Stop System SISS Salon Auto concept Kiyora Mazda 2
Data : 2009-03-25
masini second-hand Comentarii (0)
Pentru a posta comentarii trebuie sa fii logat. Intra in cont
masini second-hand Ultimele articole