Nu esti logat | login | ajutor
Toyota MR2 - se reintoarce pe piata incepand cu 2010!
Postat de admin

Modelul MR2 se întoarce în forţă! Toyota plănuieşte să dezvăluie publicului un hibrid de înaltă performanţă care are ca scop să reînvie mult iubita maşină sport. Noul coupe compact este creat pentru a concura cu echivalentul său de la Honda, CR-Z. 
 
Se vorbeşte că noul concept ar urma să fure formele predecesorului sau - un coupe compact. De asemenea, japonezii promit că noul concept nu va dezamăgi la subiectele performanţe, economie şi emisii reduse de CO2. Toate aceste detalii prezintă elementele cheie pe care le-ar putea avea succesorul unui MR2, maşina care a reusit sa creasca producţia în anul 2007 semnificativ. 
 
Vice preşedintele executiv al Toyota, Masatami Takimoto, a afirmat:” Suntem conştienţi de faptul că MR2 este un automobil îndrăgit în UK şi Europa, de aceea construim un hibrid al unei maşini sport.”
 
Preţurile pentru noua maşină, ce urmează să apăra pe piaţă in 2010, sunt deja stabilite - undeva pe la 28.000 de dolari. Masatami Takimoto a menţionat că Toyota a stabilit deja preţul viitorului model, pentru a putea elabora mai bine strategia de marketing a acestuia, pentru compania japoneză fiind esenţial ca maşina să fie vândută la un preţ convenabil tuturor. 
 
Toyota a prevestit o maşină sport hibridă încă din anul 2007, când a prezentat FT-HS Concept in cadrul Salonului Auto de la Detroit. În momentul de faţă japonezii plănuiesc să combine anumite elemente de aspect preluate de la Toyota FT-HS pentru a oferi noului concept MR2 o imagine strapunzatoare.
 
Dacă japonezii reuşesc să puna in practica ceea ce şi-au propus, atunci noul MR2 va realiza un sprint de la 0 la 100 km/h în aproximativ 7 secunde, şi va emite doar 60mpg CO2. 
 
Pentru moment un MR2 ar fi o adiţie bine venită în cadrul gamei Toyota, dar pentru anul acesta compania japoneză deja are în plan să lanseze 10 modele.
 

Cuvinte cheie : Toyota MR2 Honda CR-Z Masatami Takimoto Toyota FT-HS Concept Salon Auto Detroit
Data : 2009-03-20
masini second-hand Comentarii (0)
Pentru a posta comentarii trebuie sa fii logat. Intra in cont
masini second-hand Ultimele articole