Nu esti logat | login | ajutor
Top 10 maşini tunate 2008
Postat de admin

Colectorii de maşini îşi îndreaptă atenţia către maşinile ce vor fi dezvăluite anul acesta. În 2007 nu au fost prea încântaţi, însă 2008 a fost un an de evoluţie a industriei de maşini, apărând modele şi tehnologii noi care îţi taie respiraţia. 
 
Companiile de tunat au fost destul de ocupate anul trecut, realizând câteva opere impresionante. Cu toţii suntem innebuniti de modificările extreme, unice şi impresionante şi iată un top 10 al celor mai arătoase maşini modificate din anul 2008.
 
10. Seat Leon modificat de JE DESIGN:

 
Băieţii de la JE Design au realizat o serie de modificări impresionante când vine vorba de micuţul Seat. Astfel, ei oferă un body kit variat - uşi LSD şi jante la 18 inci vopsite în aceeaşi culoare ca şi maşina. Au modificat motorul în aşa fel încât să producă 244 CP, un cuplu de 335 Nm, vehicolul accelerând de la 0 la 100km/h în doar 6,4 secunde.
 
9. Volkswagen Scirocco modificat de Reiger:

 
Volkswagen Scirocco a fost una dintre cele mai populare maşini ale anului 2008. Multe companii de tuning au incercat sa o modifice, dar Reiger a reuşit să creeze cel mai atractiv body kit pentru Scirocco mergând chiar la extrema în momentul în care au instalat uşile “foarfeca” de la Lambo care sigur întorc priviri. Scirocco are ca noi dotări şi un set de jante de 20 de inci vopsite în aceeaşi culoare ca şi ţevile de eşapament. 
 
8. Aston Martin Vantage tunat de Hamann: 

 
Cei de la Hamann au ştiut întotdeauna cum să rafineze maşinile de lux aducându-le în stadii apopiate perfecţiunii. Aston Martin Vantage este unul dintre modelele de lux de care această companie s-a ocupat şi a reuşit să creeze un body kit care include un set incantator de accesorii sportive. Noul body kit este foarte stilat şi este realizat din fibră de sticlă sau carbon mat oferindu-i maşinii o aerodinamică perfectă.
 
7. Ferrari F430 RACE tunat de Novitec Rosso: 

 
Novitec Rosso s-a ocupat de modificarea acestui Ferrari făcând maşina să atingă o viteza maximă de 348 km/h şi şa accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 3,5 secunde. Oricare dintre noile componente adăugate de Rosso fac vehicolul să aibă un aspect mult mai agresiv şi sa reducă greutatea pe punti. Novitec a mai adăugat şi elemente precum pedale F1 din fibră de carbon, o consolă de control şi scaune Supersport.
 
6. BMW M6 Tension Street tunat de AC Schnitzer:

 
Compania de tuning AC Schnitzer a dezvăluit conceptul Tension bazat pe BMW cu câţiva ani în urmă, dar deoarece maşina a impresionat atât de mult, compania s-a simţit obligata să conceapă şi o versiune de stradă a body kit-ului oferit de ei. Unul dintre elementele tunate principale ar fi capota care atrage imediat atenţia prin aerisirea foarte largă pe care o are încorporata şi care oferă o ventilatie suficientă pentru motorul maşinii.
 
5. Porsche 911 Turbo tunată de Hamann: 

 
Hamann Stallion este numele body kit-ului utilizat de compania de tunat pentru acest Porsche, kit ce a reuşit să mărească puterea automobilului până la 630 CP. Pentru a atinge o asemenea putere, inginerii au trebuit să schimbe turbocompresoarele cu unele mult mai mari şi mai puternice, dar au adaugat şi un nou sistem de eşapament din oţel ce are scopul să mărească capacitatea de evacuare a motorului.
 
4. Ford Mustang tunat de Stangpede: 

 
Acest model va apărea în cadrul filmului The Fast and the Furious 4. Maşina a fost echipată de cei de la Stangpede cu un Saleen la 550 CP, motor ce, odată pornit, impresionează prin sunetele scoase. Probabil cel mai important detaliu referitor la acest model ar fi acela că transformarea maşinii a durat doar 6 ore.
 
3. SLR Renovatio tunat de Mansory:

 
“Renovatio”, noul nick-name al SLR-ului înseamnă “renastere”. Acest superb SLR a primit de la cei de la Mansory un aspect complet nou. La exterior maşina a primit elemente din fibră de carbon ce oferă un aspect agresiv dar şi o stabilitate imbunatatita datorată greutăţii scăzute.
 
2. Lamborghini Murcielago tunat de Audigier şi Edo:

 
Edo Competition împreună cu Christian Audigier au reuşit să facă această maşină să atingă cea mai ridicată viteză pe care a atins-o un Lambo până acum. Băieţii de la Edo au adus îmbunătăţiri motorului, aerodinamicii, roţilor, sistemului de eşapament, in timp ce Christian Audigier a contribuit la restilizarea maşinii atât la exterior cât şi la interior oferindu-i culori şi forme complet noi.
 
1. Audi R8 - The Red Devil:

 
Având un aspect periculos, agresiv, o culoare roşie care îţi fură ochii, noul Audi pare să îşi merite noul nickname: “The Red Devil”. Maşina realizează sprintul de la 0 la 100 km/h în 4,2 secunde şi ajunge la o viteză maximă de 252 km/h.

Cuvinte cheie : Audi R8 The Red Devil Lamborghini Murcielago Audigier Edo SLR Renovatio Mansory Ford Mustang Stangpede Porsche 911 Turbo Hamann BMW M6 Tension Street AC Schnitzer Ferrari F430 RACE Novitec Rosso Aston Martin Vantage Volkswagen Scirocco Reiger Seat Leon JE DESIGN masini tunate tuning
Data : 2009-03-18
masini second-hand Comentarii (0)
Pentru a posta comentarii trebuie sa fii logat. Intra in cont
masini second-hand Ultimele articole